VOLLEYBAL

De matchen zijn 3 tegen 3. We raden aan met minstens 5 spelers te zijn, maximum mogen er 10 personen inschrijven.

Elke match duurt 15 minuten.

Je betaalt €25,00 per ploeg en krijgt hiervoor in de plaats uiteraard je deelname aan het tornooi, alsook inkom voor het Beats-gedeelte vanaf 18u30.

Hoe kan je inschrijven? Stuur een mail naar beachandbeats@rchaspinga.be met daarin de vermelding volleybal, aantal spelers en namen, alsook je ploegnaam. De betaling doe je op de dag zelf aan de inkom. Elke geregistreerde speler krijgt een toegangsbandje voor het tornooi, alsook het Beats-gedeelte.


VOETBAL

De matchen zijn 5 tegen 5 spelers. Ook hier mag je met een maximum van 10 spelers inschrijven.

Elke match duurt 15minuten.

Je betaalt €25,00 per ploeg en krijgt hiervoor in de plaats uiteraard je deelname aan het tornooi, alsook inkom voor het Beats-gedeelte vanaf 18u30.

Hoe kan je inschrijven? Stuur een mail naar beachandbeats@rchaspinga.be met daarin de vermelding voetbal, aantal spelers en namen, alsook je ploegnaam. De betaling doe je op de dag zelf aan de inkom. Elke geregistreerde speler krijgt een toegangsbandje voor het tornooi, alsook het Beats-gedeelte.

OPGELET!

Ploegen die zowel volleybal als voetbal willen spelen, betalen slechts eenmalig inschrijvingsgeld. Vermeld dit dan ook duidelijk in je mail.


RUGBY

De matchen zijn 5 tegen 5 spelers. Je mag met een maximum van 12 spelers inschrijven.

Voor een volledig weekend betaal je per ploeg €300. Hierin zit inbegrepen de camping, gebruik douches, toegang tot the private party vrijdagavond EN 100 drankconsumpties voor de ploeg.

Wens je liever enkel deel te nemen aan het tornooi? Dan betaal je €100,00 en krijg je 20 drankconsumpties, alsook toegang tot het Beats-gedeelte.