x

 

Een jonge sportclub kan niet bestaan zonder de financiële bijdrage van verschillende sponsors. Wij zijn dan ook onze sponsors van het eerste uur bijzonder dankbaar. Zij stapten samen met ons in een onbekend avontuur waarvan we ongetwijfeld de juiste koers gevonden hebben.

Om onze club verder uit te bouwen en de juiste ondersteuning te geven, durven wij te rekenen op uw steun. Deze is nodig om de kosten voor het onderhoud van het terrein, de renovatie van het clubhuis, de palen op het terrein, een scrummachine, grasmaaier,... te dekken.

Verder willen we er ook voor zorgen dat onze spelers er goed voor komen. De aanschaf van een spelerstrui, broekje, kousen, training, fleece of jas zijn nodig. Voor al deze zaken kan u ons helpen.

Wij geven ook graag iets terug!

Het familiale karakter van onze club dragen wij hoog in het vaandel. Een unieke sfeer van vriendschap zorgt dat u zich meteen thuis voelt in onze ( lees uw ) club.

Op regelmatige basis zullen wij dan ook onze sponsors uitnodigen op een wedstrijd, receptie of ander evenement. Door andere sponsors te ontmoeten ontstaan nieuwe vriendschapsbanden of zelfs professionele relaties.

Uw publiciteit is onze zorg. Aan de hand van uw logo en het door u gekozen sponsorpakket zorgen wij dat uw bedrijf of zaak de nodige aandacht krijgt!

Onze groeiende club geniet momenteel zeer veel aandacht in Landen en omstreken, Haspengouw en zelfs daarbuiten. Mis deze unieke kans niet en stap samen met ons in de boot voor de komende jaren. Onze sponsorverantwoordelijke bekijkt graag samen met u wat de sponsormogelijkheden zijn. U kan ons vrijblijvend contacteren via volgend e-mail adres: xavier.thijs@rchaspinga.be.

        

      

 

           

 

                  

                                   

        

                             

 

               

 

                          

 

                            

 

                        

 

           

        

Social media

 

Give it a try
Onze hoofdsponsors
Onze trouwe partners
Coming up...

Rugbyclub Haspinga    |    Karel de Grotelaan    |   3400 Landen   

© 2019, website powered by Twizzit.com